Hírek

2015. március 25.

Növekvő kockázatok a szélsőséges időjárási körülmények miatt


Az elmúlt évek állandó szélsőséges időjárási körülményei súlyos természeti katasztrófákat váltottak ki, több százmilliárdos károkat okozva. Egyre több tudományos vizsgálat utal ezen időjárási jelenségek gyakoriságának emelkedésére és annak korrelációjára az Északi-sarkvidék hőmérséklet-emelkedésével.  
tovább »
2015. február 25.

Gépjármű kárrendezési tanácsok


Gépjármű-biztosítások területén tapasztalató árverseny érezhető hatással van a kárrendezési folyamatokra is. Ma már egyetlen biztosító sem engedheti meg magának, hogy ne szűrje ki a visszaélésre gyanút adó káreseteket, ami a kárrendezést összességében a korábbinál szigorúbbá és sok esetben nehézkesebbé teszi.    
tovább »
2015. február 22.

Budapesten lopják el a legtöbb autót


Noha 15 százalékkal csökkent 2014-ben az előző évhez képest a gépjárműlopások száma, még mindig több mint 4 800 gépjárművet tulajdonítottak el tavaly. Ennek ellenére csak minden ötödik autós védi cascóval járművét. 
tovább »
2014. március 12.

Kis- és középvállalkozások kockázatkezelése


Kis- és középvállalkozások (kkv) több mint háromnegyede tart valamilyen vagyoni jellegű kár bekövetkezésétől, mégsem alapvető a cég biztonságos működtetéséhez szükséges üzletmenet biztosítása - derül ki az Union Biztosító megbízásából készített felmérésből. 
tovább »
2014. január 14.

Nyugdíj-előtakarékosságot ismét adókedvezmény támogatja


2014. január 1-jétől évi 130.000 forint összegben adókedvezményt vehetnek igénybe a nyugdíjbiztosítással rendelkezők.

 
tovább »
2013. március 05.

Évközben is hirdethetnek új GFB díjszabást a biztosítók


Biztosítók év elejétől bármikor megváltoztathatják a tavaly közzétett díjaikat!
tovább »